top of page

Helkör

Mindre
Kör

Boka
Allmänna Sången

Uppsalakören Allmänna Sången sjunger återkommande på tillställningar av alla dess slag, från Nobelbanketten till din personalfest! Med en bred repertoar erbjuder kören högklassig sångunderhållning, i helkör med uppemot 48 sångare eller i mindre ensembler av t.ex. fyra eller åtta sångare, allt efter vad som passar ert evenemang bäst.

 

Allmänna Sången är en av Nordens äldsta körer och räknas ofta bland landets främsta körer. Med en unik kombination av långa traditioner och en strävan att ständigt bryta ny musikalisk mark och utforska nya musikaliska uttryck, har Allmänna Sången prisats med allt från en Grammis för bästa klassiska skiva, till vinster i några av Europas viktigaste körtävlingar. Kören har bl.a. framträtt i sammanhang som Nobelfesten, Allsång på Skansen, 400-årsfirandet av Svea hovrätt, och framträder regelbundet vid Uppsala universitets olika ceremonier och fester.

 

Tveka inte att kontakta oss på bokning@allmannasangen.se för att lämna en förfrågan eller för att veta mer om vad vi kan erbjuda för ert evenemang!

bottom of page